Futja e procesit dredha fibra karboni

proces gjarpëruese është një metodë për bërjen e fibra karboni tubes.According në gjendjen fizike dhe kimike të matricës rrëshirë në filament gjarpëruese, ajo është e ndarë në tre procese: thatë gjarpëruese, lagësht dredha dhe thatë gjysëm dredha, siç tregohet në skematike vijon:

dredha-dredha

 

1. kimik gjarpërim

në mënyrë rigoroze mund të kontrollojnë përmbajtjen rrëshirë (të saktë në më pak se 2%), e cila zotëron efikasitet të lartë të prodhimit (shpejtësia dredha-dredha është deri në 100 ~ 200m / min).

2. lagur mbeshtjellese

Ka seri të avantazhe për Wet Winding:

  • Të kushtojë më pak se 40% të thatë dredha;
  • ngushtësi të mirë të ajrit dhe flluskë të ulët;
  • fibrave të karbonit është rregulluar rregullisht,
  • Reduktimin veshin e fibra karboni;
  • Efikasitet të lartë të prodhimit (deri në 200m / min)

3. Metoda e gjysmë-i thatë prej gjarpërim

Krahasuar me metodën e thatë, procesi prepreg dhe pajisjet janë eliminuar, dhe përmbajtja flluskë në produktet mund të reduktohet krahasuar me metodën e lagësht.


Post time: Sep-15-2017

WhatsApp Online Chat!