Taros Kami

Dongguan xiechuang komposit Bahan Co.Ltd.

alamat

Kabupaten D, lanté 2st, Katilu Industrial Area, Xiajiangcheng 1st Desa, Gaobu Bandar, Dongguan, Guangdong, Cina (Daratan)

Surélék

contact@xccarbon.com

 

telepon

Tel: 0086-0769-88516671

jam

Senén-Sabtu: 8:30 am kana 6pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!