Certifikatat

Pas viteve të akumulimit të teknologjisë dhe zhvillimit, kompania jonë ka aplikuar për më shumë se 10 patents.The mëposhtme janë certifikimin ISO dhe pjesët e patentave ne kemi marrë gjatë viteve, nga të cilat certifikimit dhe karbonit syze dielli ISO janë marrë në vitin 2016, karboni tjera patentat e produkteve janë marrë në vitin 2017.

ISO 90012008 2

ISO9001: 2008

plate karbon 1

Fiber Carbon Plate

plate karbon 2

Fiber Carbon Plate

tub karbonit

Fiber Carbon Tube

karbonit clip parave

Carbon Fiber Paratë Clip

syze karboni

Carbon Fiber Sunglasses

syze karboni 2

Carbon Fiber SunglassesWhatsApp Online Chat!