сертификати

По неколку години на акумулација и развој на технологијата, нашата компанија има поднесено барање за повеќе од 10 patents.The се следниве ISO сертификати и делови на патенти кои ги добивме во текот на годините, од кои се добиени сертификати и јаглерод очила за сонце на ISO во 2016 година, друг јаглерод производ патенти се добиени во 2017 година.

ISO 90012008 2

ISO9001: 2008

јаглерод Плоча 1

Карбонски влакна Плоча

јаглерод плоча 2

Карбонски влакна Плоча

јаглерод цевка

јаглеродни влакна цевка

пари клип јаглерод

Карбонски влакна пари клип

јаглерод очила за сонце

Карбонски влакна Очила за сонце

јаглерод сонце 2

Карбонски влакна Очила за сонцеWhatsApp Онлајн Chat!