Gambar Company

kita pabrik wis specialized ing produksi lan dodolan plate serat karbon, karbon produk serat ngecor, tabung serat karbon, CNC aluminium bagean dhuwur tliti, karbon bagean Processing serat CNC, pesawat serat karbon unmanned, bagean aluminium, produk serat karbon shaped, karbon Processing CNC, kabeh jinis hardware lan electrical bagean Processing jampel.

Produk sing utamané dipigunakaké ing bagean tliti peralatan automation, bagean pesawat unmanned, pigura mbengung UAV, model mobil, kerajinan serat karbon, bagean serat karbon shaped, aksesoris serat karbon, shrapnel mechanical, peralatan olahraga, hiasan lumahing, electronics, machinery lan electrical hardware lan industries.We electrical liyane Applied kanggo loro paten penemuan lan 16 paten teknologi anyar lan 4 munculé paten nganti 2018. We wis tak 20 paten lan pikantuk sertifikat paten, nalika kita ngajokna Enterprises dhuwur-tech nasional.

-April 2008

Founded in April 2008, perusahaan kita tekad ngembangaken kualitas dhuwur garis produksi serat karbon products.Two padha kabuka kanggo pembangunan proses ngebur, ngecor, Processing CNC.

- Juni 2010

Areal iki tambah kanggo 800 meter, kualitas produk wis apik nemen, kita wiwit massa gawé materi serat karbon khusus kanggo FPV.

- Agustus 2014

Pabrik iki pindhah menyang Gaobu Town, Langkawi, Langkawi District ing taun iki, areal ngrambah 2500 meter, luwih saka 10 tliti peralatan instrument lan engineers Teknisi cekap padha ditambahake kanggo nambah proses. Supaya adoh, ana 4 garis produksi gedhe-ukuran kalebu sheet serat karbon, tabung serat karbon, Processing CNC lan Kerajinan.

78

- Agustus 2015

Produk kita disetujoni sertifikat sistem Quality ISO-9001-2008, kualitas produk wis nganyari, tingkat banget tekan 99%.

- Agustus 2016

We dirawuhi Exhibition ing 13 Shanghai International Model, lan iki diajeni karo judhul 2015 TOP 10 Enterprises kondhang taunan.

21

- Oktober 2016

Departemen Foreign Trade ana panyiapan, lan kita tak 4 paten lan merek dagang saka karbon produk serat product.Our sing dièkspor luwih saka 20 negara ing donya.

- April 2017

We menangaké TOP 20 perusahaan taunan saka industri materi anyar ing aktivitas pilihan penting apik ing China.

- April 2018

We melu ing 19 hobi EXPO CHINA , Asia Pacific kang paling gedhé lan paling gadhah pengaruh model profesional event.There padha saklawasé 60,000 pengunjung ing pameran telung dina, lan produk serat karbon kita kesengsem panuku liyane lan luwih profesional.

5436

Kita bisa nindakake macem-macem produk serat karbon karo dhuwur dikarepake, produk standards.Personalized dhuwur CNC Cut miturut drawings.We tawaran customer kang mbentuk, mecah, ngebur, CNC Processing layanan siji-mandeg.
We ngrungokake "kualitas pisanan, layanan-oriented, rega cukup," kanthi kualitas dhuwur, efisien, fast service kanggo netepake kekancan long-term karo saben customers.Continuing kanggo nambah produk lan layanan kita, pindhah luwih karo klien kita lan tekan menang-menang antarane kita lan klien.

 



Tampilan Online Chat!